Staalbouw Dijkstra
Betrouwbaar in klein ijzerwerk voor scheepsbouw
Meer info

Over Staalbouw Dijkstra

Sinds 1997 levert Staalbouw Dijkstra in Wommels eerste kwaliteit ladderbanen voor de scheepvaart en scheepsindustrie. Ons bedrijf is uitgerust met de modernste apparatuur voor het vervaardigen van deze banen en hulpstukken. Door verregaande automatisering van het productieproces kunnen wij snel, accuraat en flexibel leveren. Ook grotere aantallen zijn hierdoor geen probleem.

Professioneel en deskundig team

Onder leiding van Jorrit van der Wal staat een professioneel en deskundig team voor u klaar om hoogwaardige materialen te produceren. We maken gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van robotica en verzorgen daardoor een constante kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Alle onderdelen hebben wij op voorraad, zodat een snelle levering gegarandeerd is. Daarbij werken we samen met een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor het stralen en coaten van onze producten. De specialisten van Staalbouw Dijkstra zijn in het bezit van diverse lasdiploma’s en ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Zo bent u bij ons verzekerd van een veilige en verantwoordelijke werkwijze. Bovendien is ons onze onderneming een erkend leerbedrijf.

Wensen van de klant

Het verwezenlijken van de wensen van de klant is te allen tijde onze missie. We kiezen dan ook voor een persoonlijke aanpak en proberen zo goed mogelijk met u mee te denken. Juist omdat we aan al uw verlangens willen voldoen, is bij ons bijna alles mogelijk op het gebied van scheepsstaalbouw. Jorrit van der Wal staat elk moment van de dag voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Wilt u meer informatie over Staalbouw Dijkstra? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8881689 of vul het contactformulier in op deze website. We helpen u spoedig verder.

Vragen?

Wij gaan graag met u in gesprek!

Staalbouw Dijkstra

Contact