Staalbouw Dijkstra: professionele scheepsstaalbouw

Welkom bij Staalbouw Dijkstra in Wommels, hét adres voor uw scheepsstaalbouw met in het bijzonder scheepsladderbanen. Wij leveren klein ijzerwerk voor de scheepsbouw door heel Nederland. Bij ons bent u gegarandeerd van kwaliteit, een uitstekende service en een scherpe prijs. U als klant staat bij ons te allen tijde centraal.

Producten voor de scheepsbouw

Al bijna twintig jaar produceren wij geheel eigenhandig onze producten expliciet voor schepen. Dankzij een jarenlange ervaring en vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres voor hoogwaardige materialen en een perfect eindresultaat. Zo werkt u uw scheepskabels netjes weg met al onze onderdelen. In ons assortiment vindt u producten alsbochtsecties, stijg/vervalstukken, scheepskabelbanen en aanzetstukken. We hebben alle artikelen op voorraad en kunnen daardoor snel leveren door heel Nederland. Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van robotica leveren wij een constante kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Daarnaast zijn wij uw partner op het gebied van custom producten voor de scheepsstaalbouw. Door middel van speciale mallen kunnen we al uw wensen verwezenlijken.

Producten op maat

Wanneer u besluit een product bij Staalbouw Dijkstra te bestellen, vragen wij u eerst een keuze te maken voor het materiaal. U kunt hierbij kiezen uit staal, aluminium of RVS. Vervolgens leggen wij u de mogelijke kleuren voor en vragen wij naar het gewenste aantal stuks. De onderdelen verkopen we per drie meter. Sinds kort is ons leveringsprogramma uitgebreid met producten voor de assemblage-bouw. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in de producten van Staalbouw Dijkstra? Bel naar 085-8881689 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder. Lees hier meer over ons bedrijf.

Op zoek naar een adres om uw scheepsladderbanen en bijhorende producten te bestellen?

Koop uw producten voor de scheepsstaalbouw bij Staalbouw Dijkstra!